Christoffer Nyberg ny platschef

//Christoffer Nyberg ny platschef

Christoffer Nyberg ny platschef

Christoffer Nyberg ersätter Tommy Spång som platschef på Spångs ProcessTeknik från mitten av februari och kommer att ansvara för våra två servicecenter i Tullinge och Gävle inom verksamhetsområdet Stockholm, Uppsala och Gävleborgs län.

– I Christoffer får vi en platschef med erfarenhet och bakgrund från kundsidan avseende drift- och
underhållsfrågor och hans förståelse för kundernas processer kommer att tillföra ett mervärde både internt på Spångs och till våra kunder. Vi hälsar Christoffer varmt välkommen, säger Åke Nyqvist, vd Spångs ProcessTeknik.

– Jag ser fram emot att leda och utveckla verksamheten och alla medarbetare mot fortsatt framgång i tätt samarbete och tillsammans med våra kunder med målet att hela tiden förbättra vårt kunderbjudande, säger Christoffer Nyberg.

Tommy Spång kommer att arbeta med affärsutveckling – Business Development Manager för Chesterton. Han kommer att fortsätta arbeta på Spångs ProcessTeknik i vårt verksamhetsområde men även i hela Skandinavien och viss del i Europa med affärsutveckling med tyngdpunkt på FluidEfficiency som är ett koncept som hjälper kunden att öka driftsäkerheten, spara energi och sänka kostnader.

Informationsblad nr 101.

2018-03-07T13:34:45+00:00 2018/02/12|Firma-nyheter|