Certifieringar

//Certifieringar
Certifieringar 2018-09-11T14:07:49+00:00

ISO 9001 & 14001

Spångs ProcessTeknik är sedan 2011 certifierad enligt standardena ISO 9001 och ISO 14001. Vi har även godkänts på de omcertifieringar som sker efter tre år och som senast utfördes i februari 2017. Klicka på länkarna ovan eller bilderna nedan för att titta på respektive certifikat.

Seal Repair Center

Vi har under december 2015 installerat ett nytt servicecenter för tätningar i vår verkstad i Tullinge. Vi kan numera bland annat vakuumtesta alla enkeltätningar och provtrycka alla dubbeltätningar. Allt görs enligt Chestertons specifikationer som verkstadschef Nicklas Strömberg fått genom sin veckolånga utbildning på plats hos Chesterton i Groveland Massachusetts USA.

Bild Seal repair center

Certified Seal Repair Center.

Certified Pump System Auditor – CPSA

Diplom för Jonas Fors på avklarad kurs CPSA hos Brittish Pump Manufacturers Association – BPMA.

Sellihca

Vi är sedan 2011 registrerade i Sellihca som är ett branschnätverk och kvalificeringssystem för företag som levererar till inköpare inom energisektorn i Norden.

Sellicha

SWEPUMP

Vi är certifierade i SWEPUMP som är en service- & intresseorganisation för tillverkare, importörer och serviceföretag i Sverige av pumpar, pumpstationer och tillhörande produkter inom flödeshantering. Föreningen bildades 1958 med målsättningen att stödja och främja medlemmarnas intressen både nationellt och internationellt på det tekniska, ekonomiska och juridiska området.

logotype-swepump

Verksamhetspolicy

Läs gärna även vår verksamhetspolicy (kvalitet och miljö).